Hop til hovedindholdet

SF Region Hovedstaden

SF INVITERER TIL OPLÆG OG DEBAT OM FREMTIDENS FØDEVARER


Dato og tid

Torsdag d. 16. maj 2019 kl. 17:00 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 16. maj 2019 kl. 16:00

Sted

Risbjerggård, Hvidovrevej 241,, 2650 Hvidovre Risbjerggård
Hvidovrevej 241,
2650 Hvidovre

SF INVITERER TIL OPLÆG OG DEBAT OM FREMTIDENS FØDEVARER


Arrangementsbeskrivelse

SF Region Hovedstaden og Folketingskandidat Marianne Bigum inviterer til en debat omkring fremtidens fødevarer. Hvad skal vi spise i fremtiden når vi vil tage hensyn til klima og miljø? Og hvordan kan vi lave vores fødevarekultur- og vaner om?
Globalt set kommer kun 18% af vores kalorier fra kød, fisk, æg og mejeriprodukter, men produktionen af disse fødevarer lægger beslag på hele 83% af verdens landbrugsarealer.
Samtidig er den mad vi spiser ikke særlig sund, hvilket medfører store
sundhedsomkostninger både for de offentlige budgetter og for den enkelte. Landbruget alene herhjemme i Danmark står for over 30% af vores klimaforurening. Det skal der findes politiske løsninger på.
Aftenen starter med fire indledende oplæg fra Concito, Raakom, Dansk Vegetarisk Forening og BUG AMOK, herefter vil der være mulighed for spørgsmål og debat.
Undervejs bydes der også på smagsprøver på insekter v. BUG AMOK.


Arrangementet foregår d. 16. maj kl. 17-19.30 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre.

Arrangementet er åbent for alle, og du er velkommen til at tage venner eller familie med.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >